Deskhopping-Sandra-SlingerlandDeskHopping wordt gerund door opmaak/DTP specialist Sandra Slingerland. Sandra beschikt over jarenlange ervaring in DTP-werkzaamheden en vormgeving:

“Al tijdens mijn middelbareschooltijd wist ik, ik word ondernemer. Ik had op dat moment echter nog totaal geen idee in welk beroep het ondernemerschap zou komen bovendrijven. Maar ik had er wel een heel helder beeld bij: hard werken, maar wel de vrijheid om zélf te bepalen wat en hoe.”

“Omdat de combinatie van creatief denken en doen mij toen al aantrok, volgde ik een opleiding tot coupeuse. En hoewel ik op de Modevakschool mijn creativiteit goed kwijt kon, miste ik de exacte vakken. Het aanbod van een vakantiebaan bij Neroc Leiden nam ik dan ook met beide handen aan. Het werk was een stuk technischer, maar ik was er helemaal happy mee! Toen daar een vacature voor een vaste functie voorbij kwam, aarzelde ik dan ook geen seconde.”

“15 jaar later en met een rugzak vol werkervaring bij lithografische bedrijven en reclamebureaus, was voor mij het moment dáár: ik was er klaar voor om als zelfstandige aan de slag te gaan. In eerste instantie werkte ik alleen bij mijn opdrachtgevers op locatie. Zo is ook de naam van mijn bedrijf, Desk-Hopping, ontstaan. Ik hopte van de ene plek naar de andere.”

“Ik heb alle kennis in huis van technische programma’s zoals Adobe Indesign, Illustrator, Photoshop, Acrobat (Certified PDF’s) en QuarkXpress. Maar ook van Office programma’s als Word en Excel. Als freelancer werk ik voor tal van bedrijven, instellingen, particulieren en drukkerijen.”