logo Haagse Hogeschool

"Sandra werkt al vele jaren voor De Haagse Hogeschool en we zijn nog steeds ontzettend blij met haar. Ze is een professionele, creatieve meedenker. Wij kunnen zonder problemen opdrachten bij haar over de schutting gooien, het komt altijd goed."

Josean de Pie, Dienst OKC

De Haagse Hogeschool

Nitea_Logo

"Nitea werkt geruime tijd en naar volle tevredenheid samen met Sandra. Ze is adequaat en denkt proactief met ons mee, dit komt de kwaliteit van onze uitingen zondermeer ten goede!"

Zoë Wesstein, Sales & Marketing

Nitea

“Sandra werkt nauwkeurig en denkt altijd mee. Ze is een echte vakvrouw die aan een half woord genoeg heeft. We zetten Sandra regelmatig in en hierin stelt ze zich flexibel op. We zijn ontzettend blij dat ze voor ons wil werken.”

Andre de Ruiter - Art Director – Corporate Marketing

Ortec

“Sandra heeft onze huisstijl, visitekaartjes, website en brochures naar uiterste tevredenheid ontwikkeld. Het (voor)overleg is altijd een prettige afstemming van wat gewenst en mogelijk is. De professionele adviezen van Sandra dragen daar zonder meer aan bij. Haar adviezen zijn altijd complementair aan mijn eigen wensen, zonder dat deze ten koste gaan van wat ik voor ogen heb. Hierdoor overtreft het eindresultaat altijd mijn verwachtingen. Sandra weet als geen ander de persoonlijke wensen om te zetten naar een passend resultaat. 

Het resultaat dat Sandra levert is altijd 100% representatief voor het bedrijf, met de juiste uitstraling en ‘toon’. Zonder enige terughoudendheid beveel ik Sandra aan als DTP-er, aan iedereen die professionele ondersteuning zoekt op gebied van desktop publishing.“ 

H.E. de Pagter - Managing director / directeur

MEDDIS Holterservice

logo rijnlandse skivereniging

“Desk Hopping heeft onze Rijnlandse skivereniging professioneel geholpen met het maken van een nieuw programmaboekje voor onze reizen.

Door constructieve en plezierige samenwerking tussen ons en Desk Hopping is er een boekje ontstaan dat er heel toegankelijk en mooi uit ziet. Dat gooi je niet met al het andere reclamemateriaal meteen bij het afval. Daar is het te mooi en handig voor. Dat bewaar en gebruik je voor jezelf en voor anderen, ten minste totdat je de nieuwe krijgt voor het volgende wintersportseizoen.“ 

Arnold van Dijk

Rijnlandse skivereniging

Schorersgraf logo

"Dit jaar met Sandra mijn tweede boek gemaakt. Waar het eerste boek nog een relatief eenvoudig document was, mocht het tweede boek een echt boek worden. En dat is gelukt! Met veel gevoel voor tekst en beeld heeft Sandra een ontwerp gemaakt, voor een historisch boek, met veel ruimte voor tekst en beeld. Daarnaast heeft ze een goed werkproces voorgesteld, en met een goede briefing aangegeven hoe ik tekst en beeld moest aanleveren.

Zoals altijd bij een boekproductie, waren er ook regelmatig wijzigingen, die op een snelle en goede manier verwerkt zijn. Wellicht het mooiste compliment is het feit dat de drukker geen enkele opmerking of aanvulling had op de door Sandra aangeleverde PDF met hoge resolutie beelden. En last but not least: het boek is ook echt een plaatje en verzamelobject geworden.

Als ik nog eens een boek ga maken, dan weet ik nu al wie het ontwerp gaat doen!"

Ronald Buijsse

Gouda

"Het is altijd lastig om een klus los te laten, zeker voor drukwerk, maar bij Sandra geef je het in goede handen. Ze werkt snel en secuur. Ik had een klein klusje voor haar dat ze tussen de grote klussen door gedaan heeft: elke keer als ik mijn mail checkte zat er weer antwoord in. Bij vragen reageert ze vriendelijk, snel en met professionele antwoorden waar ik echt wat aan had. Daarbij kun je haar ook wat facturering betreft vertrouwen. Ze schatte 2 uur in, het bleek anderhalf uur te zijn - ik heb een factuur voor anderhalf uur gekregen. En dat was inclusief het verwerken van details waar ik geen weet van had. Hierdoor zag het eindresultaat er beter uit dan de opdracht die ik uitgezet had. In het kort: iemand die je in je bestand wil hebben, super!"

Linda de Jong

Tekst en Verhaal - Amsterdam