Kwaliteit laat zijn sporen na!

Heeft u tijdelijk capaciteit in DTP of vormgeving nodig? Met plezier pak ik allerlei grote en kleine klussen aan. Van het maken van brochures, boeken, flyers en posters, tot digitale uitingen. Ik zet graag mijn tanden in complexe opdrachten. Ik werk snel maar secuur. En ik denk met je mee!

Met mijn 15 jaar werkervaring bij lithografische bedrijven en reclamebureaus ben ik een professional die probleemloos hopt van de ene werkplek naar de andere. Ik werk bij drukkerijen, reclamebureaus of grote bedrijven met een eigen designafdeling. Als er handjes tekort zijn achter de Mac, kom ik op locatie in actie. 

Opdrachten waarvoor ik niet per se in huis hoef te zijn, doe ik vanuit mijn eigen werkplek in Voorhout. Met een aantal opdrachtgevers werk ik al vanaf de start van mijn eigen bedrijf, in 2007, samen.

Dus ben je op zoek naar een betrouwbare, vrolijke en ook in stressvolle situaties relaxte teamspeler om je DTP- of vormgevingsopdracht op te pakken? Dan ga ik graag met je in gesprek. Samen nemen we de opdracht door en bespreken we de beste manier waarop ik jouw klus kan klaren.

Neem contact met me op en ook jij zult ervaren:
Kwaliteit laat zijn sporen na!